Gaya kothak anyaman poliester 75D tenunan kualitas apik kanggo kain celana panjang 4 arah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
100% Polyester
Kekandelan:
entheng
Jinis Pasokan:
Nggawe Pesenan
Jinis:
Kain Stretch
Pola:
Plaids
Gaya:
Dataran
Jembar:
58 ″
Teknik:
Anyaman
Fitur:
Anti banyu, tahan luh, tahan shrink, regangan
Gunakake:
Garment, Tekstil Omah
Sertifikasi:
OEKO-TEX STANDARD 100, Sgs
Count Benang:
priksaan kita
Bobot:
130gsm
Kapadhetan:
priksaan kita
Nomer Model:
STK20480
Jeneng produk:
100 Kain Polyester
Panggunaan:
Homometil
Papan Asal:
Shaoxing Zhejiang China (Daratan)
Komposisi:
100% Polyeser
Packing:
Packing Gulung
Bayaran:
TT LC
Conto:
Ditampa
Raos tangan:
Nyaman alus
Kualitas:
Oeko-Tex 100
Pelabuhan:
Ningbo Shanghai

Deskripsi Produk
Jeneng Barang
Kain rajutan kualitas apik 100% kain poliester 75D gaya grid kain 4 arah kanggo celonone
Urut
4 cara babagan
Nomer Model
STK20480
Jembar
58 ″
Bahan Kain
100% T
Gunakake
sandhangan
MOQ
1000m
Conto
<= 1M, gratis, nanging biaya kurir dikoleksi
Rincian Khusus
<1000M, yen ora ana stok, kudu MOQ dikenani biaya $ 115
=> 1000M, ora dikenani biaya MOQ
Rincian Pangiriman
kemasan gulung, saben paket gulung 30x30x155cm 23kgs
Gambar Rincian






Informasi Perusahaan


FAQ

1. T: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? A: Kita pabrik lan duwe tim tenaga kerja, teknisi lan inspektur profesional 2. P: Pira buruh ing pabrik? A: kita duwe 3 pabrik, siji pabrik rajutan, siji pabrik rampung lan siji pabrik ikatan, sing luwih saka 150 buruh kabeh. 3. P: Apa produk utama sampeyan?A: kain sing diikat kayata softshell, hardshell, rajutan wool, kain kationic rajutan, sweter sweter, terry Prancis, lan jersey rajutan liyane. 4. P: Kepiye carane golek conto?A: sajrone sampel 1 meter bakal gratis yen kita duwe saham. dikenani biaya gumantung saka gaya, warna, lan perawatan khusus liyane sing dibutuhake. 5. T: Apa kaunggulan sampeyan?A: (1) rega kompetitif (2) kualitas dhuwur sing cocog kanggo klambi njobo lan sandhangan santai (3) tuku mandeg (4) tanggepan cepet lan saran profesional kanggo kabeh pitakon (5) Jaminan kualitas 2 nganti 3 taun kanggo kabeh produk kita (6) memenuhi standar Eropa utawa internasional kaya ISO 12945-2: 2000 lan ISO105-C06: 2010, lsp. 6. P: Apa jumlah Minimal sampeyan?A: Kanggo produk normal, 1000 yard saben warna kanggo siji gaya. Yen sampeyan ora bisa nggayuh jumlah minimal, hubungi karo dodol kanggo ngirim conto sing duwe saham lan nawakake rega supaya langsung dipesan. 7. P: Suwene ngirim produk?A: Tanggal pangiriman sing pas kudu miturut gaya lan jumlahe. Biasane sajrone 30 dina kerja sawise nampa pambayaran 30% yen sampeyan milih barang sing duwe saham, kita bisa ngirim 3 dina. 8. P: Kepiye kontak karo sampeyan?A: E-mail: starke3@sxstarke.com Skype: jasonforst1 TEL: +86 13754337127


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan