kain sweter benang dot kualitas tinggi CVC 70 katun 30 kain Terry Prancis poliester

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Poliester / Katun
Jinis Pasokan:
Nggawe Pesenan
Jinis:
Prancis Prancis
Pola:
benang dot
Gaya:
benang dot
Jembar:
155cm
Teknik:
Rajutan
Gunakake:
Garment
Fitur:
Nyilikake-Tahan
Sertifikasi:
OEKO-TEX STANDAR 100
Count Benang:
hubungi kita
Kapadhetan:
hubungi kita
Jenis rajutan:
Pakan
Bobot:
205 GSM
Nomer Model:
STKC20295-1
Panggunaan:
Sandhangan
Komposisi:
30% poliester 70% katun
Werna:
Warna sing Disesuaikan
Packing:
Packing Gulung
Papan Asal:
Shaoxing
Bayaran:
TT LC
Conto:
Ditampa
Kauntungan:
Kualitas tinggi
Kualitas:
Dijamin
Pelabuhan:
Shanghai Ningbo
Deskripsi Produk
Jeneng Barang
kain sweter benang dot kualitas tinggi CVC 70 katun 30 kain Terry Prancis poliester
Urut
Prancis Prancis
Nomer Model
STKC20295-1
Jembar
155cm
Bahan Kain
70% katun 30% poliester
Gunakake
klambi, hoodies
MOQ
300kg
Conto
<= 1M, gratis, nanging biaya kurir dikoleksi
Rincian Khusus
<1000M, yen ora ana stok, kudu MOQ dikenani biaya $ 115
=> 1000M, ora dikenani biaya MOQ
Rincian Pangiriman
kemasan gulung, saben paket gulung 30x30x155cm 23kgs
Gambar Rincian
Informasi Perusahaan
FAQ

1. T: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? A: Kita pabrik lan duwe tim tenaga kerja, teknisi lan inspektur profesional 2. P: Pira buruh ing pabrik? A: kita duwe 3 pabrik, siji pabrik rajutan, siji pabrik rampung lan siji pabrik ikatan, sing luwih saka 150 buruh kabeh. 3. P: Apa produk utama sampeyan?A: kain sing diikat kayata softshell, hardshell, rajutan wool, kain kationic rajutan, sweter sweter, terry Prancis, lan kaos rajutan liyane. 4. P: Kepiye carane golek conto?A: sajrone sampel 1 meter bakal gratis yen kita duwe saham. dikenani biaya gumantung saka gaya, warna, lan perawatan khusus liyane sing dibutuhake. 5. T: Apa kaunggulan sampeyan?A: (1) rega kompetitif (2) kualitas dhuwur sing cocog kanggo klambi njobo lan sandhangan santai (3) tuku mandeg (4) tanggepan cepet lan saran profesional kanggo kabeh pitakon (5) Jaminan kualitas 2 nganti 3 taun kanggo kabeh produk kita (6) memenuhi standar Eropa utawa internasional kaya ISO 12945-2: 2000 lan ISO105-C06: 2010, lsp. 6. P: Apa jumlah Minimal sampeyan?A: Kanggo produk normal, 1000 yard saben warna kanggo siji gaya. Yen sampeyan ora bisa nggayuh jumlah minimal, hubungi karo dodol kanggo ngirim conto sing duwe saham lan nawakake rega supaya langsung dipesan. 7. P: Suwene ngirim produk?A: Tanggal pangiriman sing pas kudu miturut gaya lan jumlahe. Biasane sajrone 30 dina kerja sawise nampa pambayaran 30% yen sampeyan milih barang sing duwe saham, kita bisa ngirim 3 dina. 8. P: Kepiye kontak karo sampeyan?A: E-mail: starke3@sxstarke.com Skype: jasonforst1 TEL: +86 13754337127


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan