Kabar

  • Apa Poliester Daur Ulang? Paling Eco-loropaken

      Polyester minangka serat penting ing urip kita, ngidini Shaoxing Starke Textile bisa mbangun bahan entheng sing cepet garing lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu top latihan lan kathok ketat yoga. Serat poliester uga bisa digabung kanthi apik karo sawetara kain alami liyane kayata katun utawa ...
    Waca liyane
  • Kain Olahraga Softshell ruangan

    Kaya sing dingerteni saiki, kegiatan olahraga ruangan kalebu macem-macem jinis ing saindenging jagad, nanging umume peralatan olahraga ruangan profesional kanggo gunung, ski lan olahraga liyane. Olahraga ruangan ora mung mbutuhake fisik lan teknis para peserta kanthi persiapan sing apik, nanging uga ...
    Waca liyane
  • Shaoxing industri tekstil modern

    "Dina iki nilai produk tekstil ing Shaoxing udakara 200 milyar yuan, lan kita bakal tekan 800 milyar yuan ing taun 2025 kanggo mbangun klompok industri tekstil modern." Dicritakake dening administrasi Biro Ekonomi lan Informasi kutha Shaoxing, sajrone upacara Shaoxing modern ...
    Waca liyane
  • Bubar, pusat tuku kain internasional China……

    Bubar, pusat tuku kain internasional China Textile City ngumumake yen wiwit dibukak ing Maret taun iki, aliran penumpang saben dina rata-rata pasar wis ngluwihi 4000 wong. Ing awal Desember, omset akumulasi wis ngluwihi 10 milyar yuan. Af...
    Waca liyane
  • Kesempatan ngemot kecemerlangan, inovasi ndadekake prestasi gedhe….

    Kesempatan ngemot kecemerlangan, inovasi nggawe prestasi gedhe, taun anyar mbukak pangarep-arep anyar, kursus anyar nggawa impen anyar, 2020 minangka taun kunci kanggo kita nggawe impen lan lelayaran. Kita bakal rapet gumantung ing pimpinan perusahaan grup, njupuk dandan keuntungan ekonomi minangka c...
    Waca liyane
  • Ing taun anyar, gaya pangembangan ekspor tekstil China apik ……

    Ing taun-taun pungkasan, tren pangembangan ekspor tekstil China apik, volume ekspor saya tambah saben taun, lan saiki wis dadi seperempat volume ekspor tekstil ing donya. Ing Inisiatif Sabuk lan Dalan, industri tekstil China, sing wis berkembang ...
    Waca liyane