download

ShaoXing Starke Textile Co., Ltd.

SHAOXING STARKE TEXTILE CO., LTD didegaké ing taun 2008, khusus kanggo kain rajutan lan kain tenunan.
Sinau Luwih Luwih
about

Babagan Kita

Saben perusahaan duwe budaya dhewe-dhewe. Starke mesthi netepi filosofi penjualan, "Customer First, Eager to Progress". Adhedhasar prinsip "Kejujuran Pisanan", kita nggawe kemitraan win-win karo para pelanggan sing dihormati, lan kerja sama kanggo nggayuh sukses pelanggan lan nggawe merek "STARKE" sing misuwur!

  • download
download
212
wool
2122
bass
06745d81
7544b1af2bcddcd84ccdf0d26c017989.jpeg
610ae67b81b512b24bd0572e04509cb7
717effab54eaeb4e3669ab5eef12973e
f4dbf73835789c2d084fe4f20a331bd6
feile
122
sainsb