Hubungi Kita

ShaoXing Starke Textile Co., Ltd.

Alamat

No.70, Haitang Road, Zona Paojiang, Kota Shaoxing, China.

Telpon

178678572231

0086-575-88138897

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita