Babagan Kita

SHAOXING STARKE TEXTILE CO., LTD didegaké ing taun 2008, khusus kanggo kain rajutan lan kain tenunan.

Saben perusahaan duwe budaya dhewe-dhewe. Starke mesthi netepi filosofi penjualane, "Customer First, Eager to Progress". Adhedhasar prinsip "Kejujuran Pisanan", kita nggawe kemitraan win-win karo para pelanggan sing dihormati, lan kerja sama kanggo nggayuh sukses pelanggan lan nggawe merek "STARKE" sing misuwur!

Bisnis sing sukses gumantung karo tim sing apik. Starke duwe tim sales profesional lan trampil ing manajemen sing apik. Kanthi semangat lan semangat, tim kita mesthi kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan sing komprehensif lan berkualitas tinggi. Tujuane yaiku nyedhiyakake jawaban sing akurat lan memuaskan kanggo macem-macem kebutuhan para pelanggan lan nggawe hubungan jangka panjang karo dheweke.

Perusahaan kita duwe sertifikat kaya GRS, OEKO-TEX 100, lan pabrik pewarnaan lan nyetak bareng, uga duwe sertifikat liyane kaya OEKO-TEX 100, DETOX, lsp. Ing tembe mburine, kita bakal nyoba ngasilake kain daur ulang sing luwih akeh lan menehi kontribusi kanggo lingkungan global.

Apa sing Kita Laku

Produk utama yaiku: Kain Rajutan lan Kain Tenun. Kain rajutan kita kalebu Polle Fleece Jacquard, Kain Kawat Kandel, Kain Handuk, Kain Beludru Coral, Garis-garis Warna Benang, Spandex Flock, Beludru sisi siji lan loro, Fleece siji- sisi, Fleece Berber, Katun CVC 100% 100% Polyester Tunggal Jersey, Kain Jaring Manik-manik, Kain Honeycomb, Kain Rib, Mesh rajutan Warp, Kain Spandex 4 arah, lsp. Kain Tenun Kita kalebu Kain T / R Kaos, 100% Kain Kerja Katun / PC, 100% Kain Cetak Pewarna Aktif Katun lan 100% Kain Katun / TC / TR Jacquard

Sertifikat