Jual panas CVC 80 katun 20 benang poliester dicelup kain terry Perancis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Pasokan:
Nggawe Pesenan
Bahan:
Poliester / Katun
Bobot:
285gsm
Fitur:
Nyilikake-Tahan
Teknik:
Rajutan
Gaya:
Dataran
Jinis:
Prancis Prancis
Jembar:
165cm
Sertifikasi:
OEKO-TEX STANDAR 100
Kapadhetan:
hubungi kita
Pola:
YARN DYED
Gunakake:
Garment
Count Benang:
hubungi kita
Jenis rajutan:
Pakan
Nomer Model:
STK20425-2
Komposisi:
80% katun 20% poliester
Panggunaan:
Sandhangan
Papan Asal:
Shaoxing
Packing:
Packing Gulung
Bayaran:
TT LC
Pelabuhan:
Shanghai Ningbo
Kualitas:
Dijamin
Conto:
Ditampa
Kauntungan:
Kualitas tinggi
Werna:
Warna sing Disesuaikan
Deskripsi Produk
Jeneng Barang
Jual panas CVC 80 katun 20 benang poliester dicelup kain terry Perancis
Urut
Prancis Prancis
Nomer Model
STK20425-2
Jembar
165cm
Bahan Kain
80% katun 20% poliester
Gunakake
klambi, hoodies
MOQ
300kg
Conto
<= 1M, gratis, nanging biaya kurir dikoleksi
Rincian Khusus
<1000M, yen ora ana stok, kudu MOQ dikenani biaya $ 115
=> 1000M, ora dikenani biaya MOQ
Rincian Pangiriman
kemasan gulung, saben paket gulung 30x30x155cm 23kgs
Gambar Rincian
Informasi Perusahaan
FAQ

1. T: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? A: Kita pabrik lan duwe tim tenaga kerja, teknisi lan inspektur profesional 2. P: Pira buruh ing pabrik? A: kita duwe 3 pabrik, siji pabrik rajutan, siji pabrik rampung lan siji pabrik ikatan, sing luwih saka 150 buruh kabeh. 3. P: Apa produk utama sampeyan?A: kain sing diikat kayata softshell, hardshell, rajutan wool, kain kationic rajutan, sweter sweter, terry Prancis, lan jersey rajutan liyane. 4. P: Kepiye carane golek conto?A: sajrone sampel 1 meter bakal gratis yen kita duwe saham. dikenani biaya gumantung saka gaya, warna, lan perawatan khusus liyane sing dibutuhake. 5. T: Apa kaunggulan sampeyan?A: (1) rega kompetitif (2) kualitas dhuwur sing cocog kanggo klambi njobo lan sandhangan santai (3) tuku mandeg (4) tanggepan cepet lan saran profesional kanggo kabeh pitakon (5) Jaminan kualitas 2 nganti 3 taun kanggo kabeh produk kita (6) memenuhi standar Eropa utawa internasional kaya ISO 12945-2: 2000 lan ISO105-C06: 2010, lsp. 6. P: Apa jumlah Minimal sampeyan?A: Kanggo produk normal, 1000 yard saben warna kanggo siji gaya. Yen sampeyan ora bisa nggayuh jumlah minimal, hubungi karo dodolan kanggo ngirim conto sing duwe saham lan nawakake rega supaya langsung dipesan. 7. P: Suwene ngirim produk?A: Tanggal pangiriman sing pas kudu miturut gaya lan jumlahe. Biasane sajrone 30 dina kerja sawise nampa pambayaran 30% yen sampeyan milih barang sing duwe saham, kita bisa ngirim 3 dina. 8. P: Kepiye kontak karo sampeyan?A: E-mail: starke3@sxstarke.com Skype: jasonforst1 TEL: +86 13754337127


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan