Desain mewah Polyester Rayon Baby French Terry kanggo Hoodies

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Viscose / Poliester
Jinis Pasokan:
Nggawe Pesenan
Jinis:
Kain Satin
Pola:
Dataran Dicelup
Gaya:
Dataran
Jembar:
58/60
Teknik:
Rajutan
Fitur:
Anti-statis, tahan shrink, regangan, tahan banyu, cepet-garing, tahan kerut
Gunakake:
Garment, Tekstil Omah, Lapisan, Klambi
Bobot:
190GSM
Kapadhetan:
Hubungi kita
Jenis rajutan:
Pakan
Count Benang:
Hubungi kita
Sertifikasi:
OEKO-TEX STANDAR 100
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Starke Tekstil
Nomer Model:
STKA17423
Panggunaan:
Digunakake banget
Jeneng produk:
Terry Prancis Prancis
MOQ:
500KG
Komposisi:
52% Polyester 48% Rayon
Kata kunci:
kaos terry Perancis
Conto:
Sampel Ukuran A4
Packing:
Packing Gulung
Bayaran:
TT LC
Desain:
Nampa Desain Khusus
Raos tangan:
Tutul Alon

Deskripsi Produk

Jeneng Barang
Desain mewah Polyester Rayon Baby French Terry kanggo Hoodies
Model NO.
STKA17423
Komposisi
52% Polyester 48% Rayon
Bobot
190gsm
Jembar
58/60
Gunakake
58/60
MOQ
500kg
Rincian Khusus
<1000M, yen ora ana stok, kudu MOQ dikenani biaya $ 115
≥1000M, ora dikenani biaya MOQ
Paket
kemasan gulung, saben paket gulung 30x30x155cm 23kgs
Gambar Rincian





Kategori Produk





Keuntungan Kita



FAQ
1. P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik lan duwe tim tenaga kerja, teknisi lan inspektur profesional

2. P: Pira buruh ing pabrik?
A: kita duwe 3 pabrik, siji pabrik rajutan, siji pabrik rampung lan siji ikatan
pabrik, sing luwih saka 150 buruh kabeh.
 
3. P: Apa produk utama sampeyan?
A: kain sing diikat kayata softshell, hardshell, rajutan wool, kain kationic rajutan, sweter sweter, terry Prancis, lan jersey rajutan liyane.
 
4. P: Kepiye carane golek conto?
A: ing 1 sampel meter bakal gratis yen kita duwe saham. dikenani biaya gumantung saka gaya, warna, lan perawatan khusus liyane sing dibutuhake.
 
5. P: Apa jumlah Minimal sampeyan?
A: Kanggo produk normal, 1000 yard saben warna kanggo siji gaya. Yen sampeyan ora bisa nggayuh jumlah minimal, hubungi karo dodolan kanggo ngirim conto sing duwe saham lan nawakake rega supaya langsung dipesan.
 
6. P: Suwene ngirim produk?
A: Tanggal pangiriman sing pas kudu miturut gaya lan jumlahe. Biasane sajrone 30 dina kerja sawise nampa pambayaran 30% yen sampeyan milih barang sing duwe saham, kita bisa ngirim 3 dina.
Hubungi kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan